Wintercursus: zes lessen voor de prijs van vijf

De winter staat weer voor de deur en dat is de ideale periode om samen met de professionals van Golfschool Spandersbosch aan je spel te werken. Tijdens de winter is er geen speeldruk zoals die er in de zomer wel is. Je kan dus heel goed veranderingen doorvoeren die je tijdens het seizoen liever niet doet, zodat je in het voorjaar nog beter voorbereid bent!!

In de maanden december, januari, februari en maart bieden we de wintercursus “6 voor 5” aan. Dit is een speciale aanbieding van 6 lessen van een uur voor de prijs van 5. We zullen de wintercursus starten met een intake om een goed beeld te krijgen van je spel. Daarna maken we een plan waarbij alle onderdelen van je spel aan bod komen.

De wintercursus zal individueel of in groepjes tot maximaal 4 personen worden gegeven. Indien je aan de wintercursus wilt deelnemen in een groepje maar nog niemand hebt, dan horen we dat graag. We zullen proberen, waar mogelijk, groepjes samen te stellen.

Kosten voor de winterserie van 6 lessen zijn per persoon:

1 persoon   €299,-         

2 personen €175,-

3 personen €133,-

4 personen €112,-

(Ruud Bos biedt het winterpakket alleen aan bij 3 en 4 personen.)

Als je meer informatie wilt hebben over de wintercursus of je direct wil inschrijven, neem dan even contact op met de professional van jouw keuze. Via onderstaande link naar onze online agenda’s kan je ook zelf direct de lessen inboeken. 

Een zeer succesvol programma is ook het 'Samen Lessen'- programma dat door Edward de Jong wordt aangeboden. De kracht van dit programma zit hem in de groep. De ervaring leert dat de groep een grote motivatie kan zijn om door te gaan met golf. De deelnemers worden met elkaar in verbinding gebracht gen gemotiveerd om naast de trainingen, ook samen te gaan oefenen en spelen.

In totaal kan je je in de maanden december, februari en maart voor maximaal 6 trainingsmomenten inschrijven.

Vanaf 1 december zijn er per week 4 of 5 trainingsmomenten. Namelijk:

Dinsdag         van 20.00-21.00

Woensdag     van 13.00-14.00

Donderdag     van 19.00-20.00

Zondag          van 11.00-12.00

Daarnaast zijn er ook regelmatig extra momenten waarvoor je je kan inschrijven!!

We hopen jullie komende periode in groten getale te mogen verwelkomen zodat jullie opperbest aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.