Jan Plouvier Vrijwilliger van het Jaar

Op de eerste zaterdag van de maand is de Boschbaan traditiegetrouw voor de ruim honderd vrijwilligers die zich het hele jaar inzetten voor Spandersbosch. Ook op 6 november 2021 is voor hen een gezellige wedstrijd georganiseerd en zijn ze verwend met een lekkere lunch of een borrel. Tot Vrijwilliger van het Jaar 2021 is uitgeroepen Jan Plouvier, vanwege zijn tomeloze inzet voor de baan.

Namens het bestuur bedankte voorzitter Celia Noordegraaf alle vrijwilligers heel hartelijk voor hun inzet. “Het gaat goed met onze vereniging en dat is mede dankzij jullie. We hebben dit jaar meer nieuwe leden dan ooit verwelkomd, en wat fijn is, een groot deel is ook gebleven. Dank zij de gastvrije marshals, leuke wedstrijden, mooie baan, gezellige aankleding op het terras, etc. etc.”

Eén vrijwilliger werd in het bijzonder uitgelicht, Jan Plouvier. (Spreek uit: Jan Ploe-vjé)).  Golfers kunnen hem kennen als die aardige marshal, die je helpt ballen te zoeken en ze vaak nog vindt ook. Ze kennen hem wellicht ook als lid van het groenteam op woensdagmorgen. Jan is echter niet alleen op woensdagochtend aan de slag, je zou eerder kunnen vragen wanneer niet? Wanneer hij ergens ziet dat er plaggen worden afgegraven, vraagt hij wat ze met de plaggen gaan doen. Niet lang daarna liggen ze op hole 1 van de Boschbaan. Hij is samen met Jan Lancker de man achter de paden en de slieten die het aanzien van het park zo hebben verbeterd. Daarom is Jan Plouvier uitgeroepen als Vrijwilliger van het Jaar 2021!

Applaus voor de Vrijwilligers!!!!!