Nieuws
13 March 2023

Bring a friend-actie: Women's Golf Introductieprogramma

Heb je een vriendin, buurvrouw of collega die altijd nieuwsgierig is naar je golfavonturen maar die zelf de stap niet durft te maken of het moeilijk vindt om weer te gaan golfen? Laat haar kennismaken met het Spandersbosch Womens Golf Introductieprogramma!  

De Women's Golf IntroductieProgramma's zijn bedoeld voor vrouwen om te leren golfen of het golfen weer op te pakken. Het programma bestaat uit 6 wekelijkse lessen met een kleine groep vrouwen op tijdstippen die goed in te passen zijn in een drukke werkweek: woensdagochtend, zondagochtend en zondagmiddag. 

Wat maakt dit programma anders dan anders? Kleine groep, veel aandacht ook voor het sociale element. Elke les begint bijvoorbeeld met een gezellig moment in het clubhuis met gastvrouwen Lola Herb of Karin Pietersz, waardoor een hechte groep golfmaatjes ontstaat. Lola zelf werd in coronatijd enthousiast voor golf! Lees haar verhaal!

Wanneer je vriendin, buurvrouw of collega start met het programma, dan ontvang je een greenfee voor de Crailoobaan. Laat haar bij aanmelding aangeven dat zij via jou komt, dan zullen we je na betaling de greenfee uitreiken. Met een greenfee kun je een gastspeler meenemen naar Spanderbosch. 

Aanmelden 

Heb je vrouwen die geïnteresseerd zijn? Dan kunnen ze zich aanmelden via info@golfparkspandersbosch.nl of appen/bellen naar 06 – 50 26 31 05, Lola Herb.  

Initiatief NGF 

Womens Golf Introductieprogramma is een initiatief van NGF, lees hier wat de ervaringen zijn van vorig jaar: Meer meisjes en vrouwen in de golfsport - NGF  

Spandersbosch is één van de tien golfbanen die vorig jaar hiermee zijn gestart. Trekkers bij ons zijn Lola Herb en Karin Pietersz.