MediaCity Golf Open - 30 september

Business event

Op vrijdagmiddag 30 september organiseren we op Spandersbosch een inspirerend golfevent voor ondernemers. Op dit event brengen we golf en ondernemen samen op een manier die past bij deze tijd. Op een steenworp afstand van het Mediapark zoeken we de verbinding tussen mensen, media en creatieve bedrijven in de regio ’t Gooi. Primaire doelstellingen zijn fun, andere – leuke – mensen ontmoeten en ideeën opdoen voor new business.

Daarnaast is het event ook een charity event. Door mee te golfen draag je bij aan een inclusiever medialandschap.

In januari is een nieuw ondernemersnetwerk gestart, dat maandelijks bij elkaar komt. Op 30 september zetten we de deuren open met als doel nieuwe mensen aan ons te verbinden. Zowel ervaren als beginnende golfers zijn welkom. Voor mensen die nog weinig tot geen golfervaring hebben, wordt een clinic georganiseerd. Golfen is de ideale basis om lekker buiten te netwerken! Je staat een paar uur samen op de baan, leert elkaar kennen en daarna kun je in de brasserie een vervolg geven aan je gesprek. Die ervaring gunnen we iedereen!

Programma

Vanaf 12.30 uur Ontvangst met drankje (broodjes achter de hand)

13.00 uur Opening en welkom door Hemmo Bruinenberg, algemeen directeur Common Frames

13.30 uur Naar de baan/driving range

ca 17.30 uur Netwerkborrel /walking dinner

18.30 uur Bekendmaking opbrengst MediaCity Golf Open – optredens van o.a. Herman Dummer, organisator Dutch Media Week over ‘How to deal with the Mediapark

20.00 uur Afsluiting 

Meer informatie en aanmelding

Het event is gratis voor leden van de businessclub Spandersbosch. Niet-leden betalen € 150,- excl. BTW om deel te nemen. Je kunt je ook per flight (4 spelers) inschrijven. Eén flight kost € 500,- excl. BTW.

Deelname aan de clinic kost € 150,- excl. BTW per persoon.

De opbrengst van het event gaat naar Common Frames, een organisatie die film- en mediaprojecten doet met (jonge) nieuwkomers met als doel een medialandschap te creëren waar iedereen aan kan deelnemen en zich gezien en gehoord voelt.

Golf is een sport en een spel.  Dat trekt mensen aan die graag willen winnen en ergens de beste in willen zijn. Ook op het MediaCity Golf Open valt iets te winnen, maar vooral leer je andere mensen kennen die je kunnen helpen winnen in je onderneming.

Prijzen op het MediaCity Golf Open zijn, o.a. :

  • VIP-arrangement in het weekend tijdens de Dutch Media Week
  • Vrijkaartjes voorstelling naar keuze in Spant!
  • Een creatieve sessie over jouw event bij DB-eventmarketing in Hilversum