Hoe Word Ik Lid

Lidmaatschapsvormen

Hieronder treft u een overzicht van alle lidmaatschapsvormen die Golfvereniging Spandersbosch u te bieden heeft. Alle tarieven staan genoemd in het menu "Contributie Tarieven".

Lidmaatschap Golfvereniging Spandersbosch

Het Bestuur van de vereniging is blij met uw interesse voor het lidmaatschap en hoopt u met onderstaande voldoende informatie te geven over de alternatieven. Mocht u over onderstaande nog vragen hebben, dan kunt u zich wenden tot onze Ledenadministratie (035-6857328).

Combilidmaatschap Crailoobaan en Boschbaan

Het combilidmaatschap geeft recht om te spelen op zowel de Crailoobaan als de Boschbaan. Ideaal voor mensen die van diverse soorten uitdagingen houden en als je houdt van 18 holes spelen. Natuurlijk kan je ook meedoen met alle clubactiviteiten en wedstrijden.

Om als lid te worden aangenomen wordt u verzocht het aanmeldingsformulier in te vullen.

Proeflidmaatschap

Voor golfers boven de 26 jaar heeft ook Golfvereniging Spandersbosch een 'proeflidmaatschap'. Als proeflid kunt u over een periode van 6 maanden kennismaken met onze vereniging, ons prachtige golfpark en alle verenigingsactiviteiten. Op deze pagina vindt u alle informatie over het proeflidmaatschap.

Jeugdlidmaatschap

Download hier het inschrijfformulier voor het jeugdlidmaatschap 2021.

Daarnaast zijn er nog meer aanbiedingen voor verschillende leeftijds- categorieën. Kijk hier voor de diverse aangepaste tarieven.

  • Leden boven 26 jaar: Lidmaatschap met speelrecht op de Crailoobaan en Boschbaan en deelname aan alle wedstrijden m.u.v. jeugdwedstrijden.
  • Juniorleden 22 t/m 26 jaar: Lidmaatschap met speelrecht op de Crailoobaan en Boschbaan en deelname aan alle wedstrijden m.u.v. jeugdwedstrijden
  • Juniorleden 17 t/m 21 jaar: Lidmaatschap met speelrecht op de Crailoobaan en Boschbaan en deelname aan alle wedstrijden m.u.v. jeugdwedstrijden
  • Junior-studentleden t/m 26 jaar: Junioren komen voor dit lidmaatschap in aanmerking zolang ze aantoonbaar als student ingeschreven zijn bij DUO. Lidmaatschap met speelrecht op de Crailoobaan en Boschbaan en deelname aan alle wedstrijden m.u.v. jeugdwedstrijden
  • Jeugdleden t/m 16 jaar: Lidmaatschap met volledig speelrecht op de Boschbaan én op de Crailoobaan, deelname aan bijna alle verenigingsactiviteiten. In plaats van de wedstrijden die open staan voor senioren zijn er speciale jeugdwedstrijden. Jeugdleden kunnen ook gebruikmaken van de begeleidingsmogelijkheden door NGF Jeugd- en talentcoaches zoals bij jeugdlessen en de inloop-woensdagmiddagen.

Aanmelden

Om als lid te worden aangenomen wordt u verzocht het aanmeldingsformulier in te vullen - ook verkrijgbaar bij onze Ledenadministratie - en op te sturen aan het secretariaat van de vereniging. Voor de betaling van uw contributie ontvangt u van ons een factuur.

Uw lidmaatschap wordt geëffectueerd na ontvangst van betaling. U ontvangt dan ook uw login gegevens voor de leden-pagina’s van de website waar u zich kunt inschrijven voor de vele wedstrijden van onze vereniging. U zult dan ook worden uitgenodigd voor een kennismaking tijdens het spelen van een ronde golf op onze prachtige baan.

Namens het bestuur van de vereniging heten wij u alvast van harte welkom als lid van onze vereniging. Wij hopen u snel tijdens een van onze activiteiten te mogen begroeten.

Opzeggen

Leden die hun lidmaatschap voor het komende verenigingsjaar willen opzeggen dienen dit vóór 1 november van het huidige verenigingsjaar te doen, middels een schriftelijke kennisgeving aan het secretariaat van de vereniging. Indien een opzegging na 1 november binnenkomt, wordt het lidmaatschap voor het aankomende verenigingsjaar geacht te zijn voortgezet.

Jaarkaarthouder Crailoobaan

Met de jaarkaart kunt u 12 maanden* lang onbeperkt golfen op de Par-3 Crailoobaan en krijgt u de mogelijkheid tot deelname aan gezellige wedstrijden op verschillende spelniveau's. Op onze Crailoobaan kunt u al terecht met 'Baanpermissie'. Heeft u een golfhandicap tussen de 54 en 36, dan kunt u op de Crailoobaan ook qualifying kaarten spelen.

Wilt u zich aanmelden als Jaarkaarthouder?

Download hier het aanmeldingsformulier en vul uw gegevens in. U kunt het formulier opsturen of inleveren bij het secretariaat, in ons clubhuis.

Voor meer informatie over de de Jaarkaart kunt u een mail sturen aan ons Algemeen Secretariaat.

* Als u zich inschrijft tot en met de 15e van de maand, krijgt u speelrecht tot het einde van de vorige maand van het volgend jaar. Als u zich na de 15e inschrijft, krijgt u speelrecht tot het einde van dezelfde maand van het volgend jaar. Voorbeeld: inschrijving 9 maart 2015 geeft speelrecht t/m 28 feb 2016; inschrijving 25 maart 2015 geeft speelrecht t/m 31 maart 2016.

Registratielidmaatschap Golfvereniging Spandersbosch

Golfvereniging Spandersbosch heeft voor beginnende golfers een aantrekkelijke optie om het Negen Stappenplan te volgen, het theorie examen te doen, Baanpermissie te verkrijgen en een Club Handicap te behalen en om vervolgens het geheel te registreren bij de NGF. Deze optie noemen wij het “Registratie Lidmaatschap”

Onder andere Jaarkaarthouders van Golfvereniging Spandersbosch kunnen van dit Registratie Lidmaatschap gebruik maken, maar ook voor de niet-club-gebonden golfers is dit een aantrekkelijke optie.

Wilt u zich aanmelden voor het Registratie Lidmaatschap?

Download hier het aanmeldingsformulier en vul uw gegevens in. U kunt het formulier opsturen of inleveren bij het secretariaat, in ons clubhuis. Of stuur een mail sturen aan onze Ledenadministratie.

De kosten voor een Registratie Lidmaatschap staan bij de contributie tarieven. U krijgt hiervoor registratie en het lidmaatschap van de NGF*, twee 9-holes kaarten voor de Bosch- of Crailoobaan, waarvan desgewenst één of twee rondes met een mentor en eenmaal het theorie-examen. Vervolgens verzorgen wij de registratie van uw Handicap. Dit betekent dat u alle kaarten die u speelt inlevert bij Golfvereniging Spandersbosch.

Een registratielid is (nog) geen lid van de vereniging.

* als lid van de NGF ontvangt u:

  • Een NGF Pasje
  • Golf WA-verzekering met werelddekking
  • Toegang tot de Golf Academie (www.degolfacademie.nl)