Gooise natuurbeschermer actie Spandersbosch

Word Gooise Natuurbeschermer en ontvang een gratis greenfee!

Foto: Arie van den Hout (GNR)

Golfpark Spandersbosch maakt deel uit van het Goois Natuur Reservaat. Beide organisaties vieren dit jaar een lustrum. Golfvereniging Spandersbosch bestaat 40 jaar en het Goois Natuur Reservaat 90 jaar. Ter gelegenheid van dit lustrumjaar is er een wel heel voordelige wervingsactie bedacht.

Als je als lid van Golfvereniging Spandersbosch nu voor één jaar (€ 30,-) donateur wordt van het Goois Natuurreservaat, ontvang je daarvoor een greenfee voor 9 holes op de Boschbaan ter waarde van 32,50 euro! Een win-win dus: voor het behoud van de Gooise natuur én voor jou. Bovendien ontvang je een unieke GNR-klikosticker met een prachtige natuurfoto als welkomstgeschenk.

Als donateur van het GNR help je mee om nieuwe natuurgebieden aan te kopen en de bestaande gebieden te beschermen, bijvoorbeeld tegen de gevolgen van klimaatverandering. We onderhouden historische bomenlanen en uitkijkpunten. We leggen natuurverbindingen aan voor dieren en planten. En we stimuleren de biodiversiteit voor een sterke, gezonde natuur waar iedereen van kan blijven genieten. Nu en in de toekomst.

Meld je nu aan: gnr.spandersbosch

Deze actie loopt tot en met 30 november 2022.