Business

Ondernemen bij Golfvereniging Spandersbosch

Golfen en ondernemen samenbrengen op een wijze die past bij de huidige tijd is iets waar we ons mee bezighouden bij Golfvereniging Spandersbosch. Ondernemers met elkaar verbinden, van elkaar leren en elkaar inspireren zijn onderwerpen waar we ondernemers in het Gooi mee willen faciliteren. Golfen vergroot niet alleen het zakelijk netwerk, maar stelt je ook in staat om je netwerk op een intensieve manier te leren kennen. Op die manier levert golfen een bijdrage aan relatiemarketing en biedt het veel nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Spandersbosch Business Club

In januari 2022 is een nieuwe Spandersbosch Business Club gestart. Inmiddels heeft zich een netwerk gevormd dat inspirerende events bedenkt voor ondernemers op vrijdagmiddagen. Het laatste business event van dit jaar is vrijdagmiddag 28 oktober. Download de flyer voor meer informatie en de planning voor volgend jaar!


Je kunt ook een mail sturen naar manager@golfparkspandersbosch.nl


MediaCity Golf Open 2023

In 2022 is voor de eerste keer een MediaCity Golf Open georganiseerd voor ondernemers en hun relaties in het Gooi op 30 september. Het event was zo succesvol dat we er mee doorgaan in 2023. Save the date! Op 15 september 2023 vindt de tweede editie plaats van het Media City Golf Open. Bekijk de aftermovie!