Business

Ondernemen bij Golfvereniging Spandersbosch

Golfen en ondernemen samenbrengen op een wijze die past bij de huidige tijd is iets waar we ons mee bezighouden bij Golfvereniging Spandersbosch. Ondernemers met elkaar verbinden, van elkaar leren en elkaar inspireren zijn onderwerpen waar we ondernemers in het Gooi mee willen faciliteren. Golfen vergroot niet alleen het zakelijk netwerk, maar stelt je ook in staat om je netwerk op een intensieve manier te leren kennen. Op die manier levert golfen een bijdrage aan relatiemarketing en biedt het veel nieuwe zakelijke mogelijkheden.

In januari 2022 is een nieuwe Spandersbosch Business Club gestart. De eerste aanzet daartoe waren een aantal golf & brainstorm sessies in het voorjaar. Inmiddels is zich een netwerk aan het vormen dat inspirerende events bedenkt voor ondernemers m/v op vrijdagmiddagen. Het eerstvolgende event is op 30 september, MediaCity Golf Open. Het volgende event is op vrijdagmiddag 28 oktober.

Meer weten? Stuur een mail naar manager@golfparkspandersbosch.nl en wordt uitgenodigd op het volgende evenement dat nu gepland staat op 20 mei 2022.

MediaCity Golf Open 2022

In 2022 viert Golfvereniging haar 40-jarig lustrum. Eén van de activiteiten die worden voorbereid is een MediaCity Golf Open voor ondernemers en hun relaties in het Gooi op 30 september. Op 1 juli start de inschrijving voor dit event. Heb je ideeën en wil je meedoen? Mail naar manager@golfparkspandersbosch.nl