womens-golf Event

Women's Golf - lente event

30 March 2024

Op zaterdagmiddag 30 maart 2024 is het eerste Women's Golf event van dit seizoen. Heel veel vrouwen zijn de afgelopen tijd gestart met golf: speciaal voor hen organiseren we een aantal events om te genieten van het echte spel op de baan.

We starten om 13.00 uur met een warme ontvangst in het clubhuis. Inschrijving, uitleg over de spelvorm, inslaan op de driving range.... Na de wedstrijd komen we daar weer terug en sluiten we de middag af door gezellig samen te eten. Ook vrouwen die nog niet eerder op Spandersbosch gespeeld hebben, zijn van harte welkom!

De spelvorm is Texas Scramble. Je gaat in groepjes van drie of vier vrouwen de baan in. Iedereen slaat af, daarna kies je de bal die het beste ligt om mee verder te gaan. Vanaf die plek sla je weer alle vier af, enzovoort, net zolang tot de bal in de hole zit. Deze spelvorm is leuk omdat je samen speelt. Je probeert als team de bal in zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen. Het is niet erg als je een verkeerde bal slaat. Dan kun je met een bal van je golfmaatjes verder.

Golfen is lekker buiten bezig zijn, sociaal en gezellig. Schrijf je in en doe mee!!

Programma      

13.00 uur – Ontvangst bij de wedstrijdtafel  in het clubhuis

13.30 uur – Uitleg spelvorm

14.00 uur – Start wedstrijd

Ca. 16.30 uur – Einde wedstrijd

16.30 uur – Borrelen Clubhuis

17.15 uur – Prijsuitreiking 

17.30 uur – Diner - dag special keuze uit vlees of veggie

19.30 uur – Einde evenement 

Kosten | overzicht

De kosten voor het wedstrijd zijn € 55,00 incl. welkomstdrankje, greenfee en eten (leden van Spandersbosch betalen geen greenfee en dus minder)

De drankjes na afloop zijn voor eigen rekening. Je kunt afrekenen bij het Clubhuis met pin of contant, bij binnenkomst in het Clubhuis.

Aanmelden

Ben jij een (startende) golfer en wil je graag meedoen aan een leuke wedstrijd waar je nieuwe mensen leert kennen? Meld je aan via womensgolf@golfparkspandersbosch.nl o.v.v. je contactgegevens, je handicap en wat je keuze is vlees of veggie.

We hebben plek voor slechts 36 deelnemers, dus meld je snel aan!