spandersbosch-academy Event

Wit, maar dan anders

26 November 2023

De laatste activiteit van de Spandersbosch Academy wordt heel bijzonder. Onder leiding van bestuurslid Theo Hoekstra gaan we op een zondagmiddag wijn proeven!

Theo is naast een enthousiaste golfer, ook al vele jaren gegrepen door wijn in het algemeen en dessertwijn in het bijzonder. Hij maakt inmiddels al 45 jaar deel uit van een semi-professionele wijnclub die proeverijen organiseert die zelfs internationaal aandacht krijgen.

Een paar jaar terug organiseerde hij al eens met succes een portproeverij voor de vereniging en hij was ook verantwoordelijk voor de wijnen die geschonken werden tijdens het jubileumdiner van de vereniging afgelopen jaar.

Kortom, een liefhebber pur sang die graag andere leden kennis wil laten maken met mooie wijnen en wellicht nog leuke tips en tricks heeft voor de feestdagen!

Wát we gaan proeven, is nog een verrassing. In kleine groepjes gaan we 6 tot 8 wijnen proeven!

De wijnproeverij vindt plaats op zondagmiddag 26 november van 15.00 - 17.00 uur met een uitloop naar 18.00 uur. Bij de nazit wordt een klein hapje geserveerd.

De activiteiten van de Spandersbosch Academy zijn toegankelijk voor iedereen. Deelname aan deze wijnproeverij kost voor leden € 20,- en voor niet-leden € 30,-. Deze bijdrage is bestemd voor de inkoop van de wijnen en de hapjes. De middag gaat door als er minimaal 16 deelnemers zijn. Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen.

Onder de vlag van de Spandersbosch Academy worden activiteiten georganiseerd voor leden door leden met een bijzondere expertise. Ook niet-leden zijn welkom om kennis te maken met de gezellige sfeer op Spandersbosch!

Wijnproeverij: wit maar dan anders!