jeugd Event

Jongerenevent

Op zondagmiddag 17 december is het jouw tijd om te schitteren op de Boschbaan! Het wintertoernooi voor jongeren tussen 15 en 21 jaar staat garant voor een sportieve uitdaging met een winterse twist.

Speel de greensome spelvorm met een vriend, trotseer uitdagende obstakels, en geniet na afloop van warme chocomelk in ons gezellige clubhuis. Maak nieuwe golfvrienden, verdien punten met winterse uitdagingen, en ga de strijd aan om fantastische prijzen. Trotseer de kou en doe je kersttrui aan! Er is een speciale prijs voor de 'foutste' kersttrui!

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of net begint, dit is jouw kans om te schitteren op de winterbaan. De greensome spelvorm maakt het extra spannend: sla allebei af, kies de beste bal en ga om de beurt verder.

Vanaf half twaalf ben je welkom in het clubhuis voor de registratie en de scorekaart. Om twaalf uur slaat de eerste flight af op tee 1 van de Boschbaan. Om te mogen spelen op de Boschbaan, moet je wel je GVB hebben.

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een onvergetelijke golfervaring! Uiteraard mag je je vrienden meenemen.

Meedoen kost €5 voor leden en €15,00 voor niet-leden, inclusief greenfee. Meld je aan via de link hiernaast of de button hieronder!