business Event

Golf en Ondernemen, waarin raken ze elkaar?

15 March 2024

In beide beter worden door de overeenkomsten te kennen!

Op 15 maart start het derde seizoen van de Spandersbosch Business Club. In lijn met de visie van de club, benutten we ook in deze bijeenkomst de expertise van de leden. We gaan nog niet de baan in, maar nemen wel onze golfspullen mee om daarmee aan de slag te gaan! Thijs Ottenhof en Gulian van Maanen geven een workshop in de Parkzaal over de overeenkomsten tussen golf en ondernemen.

Ondernemerscoach Thijs Ottenhof is businessclub lid van het eerste uur. Met succes organiseert hij zeer regelmatig sessies op Spandersbosch met zijn cliënten. Samen met Gulian van Maanen heeft hij een workshop voorbereid met als doel om zowel in golf als in het ondernemersschap beter te worden. Neem je putter en je favoriete club om te chippen mee. We gaan ook een teameffort op de oefengreen doen!

Thijs Ottenhof is de drijvende kracht achter Mijn zaak. Organisatieadviseur Gulian van Maanen, ex-trainer van De Baak, is onder meer de bedenker van het bassisme. Bassisten zijn mensen die een belangrijke rol spelen in organisaties maar niet altijd op de voorgrond treden. De missie van Gulian is om ‘bassistisch’ leidinggeven verder te ontwikkelen en te ondersteunen.

Beide ondernemers staan garant voor een inspirerende sessie, waarin ook ruimte is voor humor en plezier. Er kunnen 12 mensen meedoen, dus geef je snel op!

De bijeenkomst is gratis voor leden van de Spandersbosch Business Club. Geïnteresseerde ondernemers die (nog) geen lid zijn betalen € 50,-

Datum en tijd: vrijdag 15 maart, 15.00 – 19.00 uur

Locatie: Parkzaal, Golfpark Spandersbosch

Tussendoor wordt een hapje en drankje geserveerd.

Op vrijdag 12 april gaan we vanaf 15.00 uur weer de baan in! Save the date!