spandersbosch-academy Event

Golfen met smaak

28 maart 2023

Bij de Spandersbosch Academy ontmoet je mensen die op de een of andere manier je golfleven verrijken. Dat kan zijn door middel van een interessante lezing over golf en voeding of golf en fitness. Of een excursie die je ogen opent voor de natuur op het golfpark waar je regelmatig aan voorbij bent gelopen. Alles is mogelijk, mits interessant voor golfers op Spandersbosch. Veel leden van Spandersbosch hebben interessante bedrijven waardoor zij anderen iets te vertellen hebben. De Academy wil deze leden een podium bieden.

Op 28 maart staat Janco Robben centraal. Janco Robben is een ervaren chef-kok die 18 jaar in Michelin-restaurants heeft gewerkt. Sinds 2020 heeft hij een mooie kookstudio en  culinaire evenementenlocatie in Amersfoort, het Kookcollege.

Janco Robben neemt ons mee in de wereld van de sterrenkoks. Hoe bouwen sterrenkoks smaken op? Wat zijn de trends en ontwikkelingen? Duurzaamheid bijvoorbeeld is een duidelijke trend. Janco zelf werkt uitsluitend met Nederlandse producten? Zijn vis komt niet van verder weg dan de Noordzee. Wat doet dat voor de smaak van het eten en wat doet dat voor jezelf als mens.

Deze avond is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in wat ze eten, die houden van goed en lekker eten, wellicht zelf een beetje culi zijn of willen worden. Janco vertelt en stimuleert je vooral veel vragen te stellen, dan vliegt de tijd.

Ontvangst vanaf 19.00 uur in het clubhuis met een kopje koffie of thee.

Start 19.30 uur in de Parkzaal.

De activiteiten van de Spandersbosch Academy zijn toegankelijk voor iedereen. Leden betalen € 10,-, niet-leden € 15,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Meer informatie over de Spandersbosch Academy vind je hier