spandersbosch-academy Event

Fotograferen met je smartphone

3 October 2023

Bij de Spandersbosch Academy ontmoet je mensen die op de een of andere manier je golfleven verrijken. Dat kan zijn door middel van een interessante lezing over golf en voeding of golf en fitness. Of een excursie die je ogen opent voor de natuur op het golfpark waar je regelmatig aan voorbij bent gelopen. Of een fotografiecursus…. Alles is mogelijk, mits interessant voor golfers op Spandersbosch. Veel leden van Spandersbosch hebben interessante bedrijven waardoor zij anderen iets te vertellen hebben. De Academy wil deze leden een podium bieden.

Op 3 oktober start  een fotografiecursus die wordt gegeven door Mike Werkhoven. Mike Werkhoven is kunstenaar. Zijn leven lang houdt hij zich bezig met beeld: schilderen, grafiek, fotografie. Regelmatig maakt hij de mooiste beelden op Spandersbosch, zoals die van de befaamde ‘wimpers van Spandersbosch’. Tijdens zijn werkzame leven was hij docent fine arts aan de academie voor beeldende kunst in Tilburg.

In een aantal avonden van 20.00 tot 21.30 uur deelt Mike zijn kennis en inzichten met de groep. Tussendoor krijg je een fotografieopdracht, waarvan de resultaten tijdens de les worden besproken. Ook met de smartphone kun je prachtige beelden maken, aldus Mike Werkhoven.

Data: 3 oktober, 17 oktober en bij voldoende animo 7 november

Locatie: Parkzaal, Brasserie Spandersbosch

Meer informatie: mike werkhoven - Altijd maar beeld

Deze avond is bedoeld voor mensen die graag fotograferen en het leuk vinden meer te halen uit hun smartphone én te leren van anderen. De cursus gaat door bij een minimum van 8 personen. Het maximum aantal cursisten is 12.

De activiteiten van de Spandersbosch Academy zijn toegankelijk voor iedereen. Deelname aan deze drie avonden kost voor leden € 30,-, niet-leden € 45,-per avond. Studenten krijgen € 5,- korting. Deze bijdrage is bestemd voor een onkostenvergoeding voor de docent en een kopje koffie of thee.

Meer informatie over de Spandersbosch Academy: klik hier

Mike Werkhoven