De Spandersbosch Academy

De Spandersbosch Academy is een nieuwe activiteit van de vereniging gericht op persoonlijke ontwikkeling van jezelf en anderen. Bij de golfschool op golfpark Spandersbosch kun je je als golfer ontwikkelen. De Spandersbosch Academy besteedt aandacht aan alle niet-technische aspecten van het golfspel. Behalve een goede techniek, is voor een golfer ook geestelijke fitheid van belang. Veel draait om ontspanning en concentratie. Iedere golfer weet dat je beter golft, als je lekker in je vel zit. En het omgekeerde is ook waar, als je lekker golft, voel je je beter.

Bij de Spandersbosch Academy ontmoet je mensen die op de een of andere manier je golfleven verrijken. Dat kan zijn door middel van een interessante lezing over golf en voeding of golf en fitness. Of een excursie die je ogen opent voor de natuur op het golfpark waar je regelmatig aan voorbij bent gelopen. Alles is mogelijk, mits interessant voor golfers op Spandersbosch. Veel leden van Spandersbosch hebben interessante bedrijven waardoor zij anderen iets te vertellen hebben. De Academy wil deze leden een podium bieden.

De activiteiten van de Spandersbosch Academy zijn toegankelijk voor iedereen. Leden betalen € 10,-, niet-leden € 15,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

De Spandersbosch Academy start in het lustrumjaar 2022 met tenminste zes activiteiten. Inmiddels zijn die alle zes geweest. Het programma voor 2023 volgt!

Lees de verslagen om een idee te krijgen, hoe zo'n avond verloopt.

29 maart Spelen (z)onder druk, workshop over de mentale aspecten van golf door golfprofessional Ruud Bos

19 april en 24 mei Natuurwandeling met Jan Plouvier

14 juni Workshop Provocative coaching met Thijs Ottenhoff

12 oktober Workshop Golfyoga

1 november   Nadenken over afscheid  door Martine van Vuure, Menno Lamme en Marianne Zeegelaar van Van Vuure Uitvaartverzorging.

Graag vooraf aanmelden via info@golfparkspandersbosch.nl