Damesdag

De Damesdagwedstrijd is een sportieve, gezellige en uitdagende wedstrijd op dinsdagochtend met een gezamenlijke lunch na.

We spelen Texas Scramble (3- of 4-bal) op de Boschbaan met minimaal één verplichte afslag.  Deze spelvorm is laagdrempelig en nodigt uit om van elkaar te leren. Af en toe voegen we een verrassend wedstrijdelement toe; ook proberen we geregeld, in samenwerking met de Brasserie een speciaal menu aan te bieden.

Iedereen is van harte welkom (handicap 0-54), dus ook Crailoobaan- en Registratieleden (voor hen geldt een speciaal tarief).

Na de prijsuitreiking sluiten we, naar keuze, af met een gezamenlijke lunch aan lange tafels.

Doe mee op de 4e dinsdag van de maand!

In december is de Damesdag, in verband met kerst, op 20-12-2022.

Starttijd winter: 10.00 uur.

In principe starten we allemaal tegelijk en komen we komen ook allemaal tegelijk binnen (shotgun). Daardoor is er veel gelegenheid om eens met andere dames kennis te maken of weer even bij te praten. Bij een deelname van minder dan 27 dames zijn wij volgens het wedstrijdreglement verplicht om starttijden te hanteren. Dus dames, zorg dat we met minstens 28 vrouwen zijn en schrijf je uiterlijk 16 december 12.00 uur in via de wedstrijdkalender!!!