Beter in je vel door yoga

Op maandagavonden vanaf 19.00 uur wordt er op Spandersbosch yogales gegeven aan een kleine groep. Bij meer belangstelling komt er een tweede groep om 20.00 uur. De deelnemers van het eerste uur zijn razend enthousiast, zoals blijkt uit onderstaand verslag:

"Tijdens de eerste proefles Yoga & Golf in juli maakte ik kennis met Simone Onland en haar yogales methode. Simone is een hele prettige warme persoonlijkheid en een zeer vakkundig en gecertificeerd yogadocent. Zij legt op duidelijke en prettige wijze uit hoe het regelmatig beoefenen van yoga kan zorgen voor een betere kwaliteit van leven en helpt om beter om te gaan met fysieke en mentale spanningen in het algemeen en dus ook tijdens het golfen.

Simone Onland


Simone geeft vele praktijkvoorbeelden van mensen met fysieke- en/of stressgerelateerde klachten zoals nek-, schouder- of maag/darm klachten en van mensen die te maken hebben met hoofdpijn en angsten. Door het regelmatig beoefenen van yoga zijn de klachten bij deze mensen significant verminderd of zelfs helemaal weg.
 
Yogagolf zorgt voor losse schouders, soepele heupen en voorkomt blessures. Spieren worden minder stram en zullen sneller herstellen. Het verbetert de golfswing en de ademhalingstechnieken zorgen naast een betere slag ook voor het beter kunnen omgaan met fysieke en mentale uitdagingen in de baan. Je voelt je meer ontspannen en fijner.
 
Simone legt veel nadruk op de ademhaling tijdens de oefeningen wat heel prettig is. Zij werkt met kleine groepjes en geeft iedereen persoonlijke aandacht. Na de proefles ben ik in augustus gestart met wekelijkse lessen bij Simone. Yoga & Golf wordt gegeven in de Parkzaal in het clubhuis van Spandersbosch. Ik kan het iedereen aanraden!"

Ook eens kennismaken met yoga en golf? Op dinsdagavond 11 oktober geeft Simone Onland weer een proefles. Meer informatie: Yoga en golf, soepel verbinden van lichaam en geest - Golfvereniging Spandersbosch (golfparkspandersbosch.nl)